avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... coloana de gaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

coloana de gaz

Buna ziua,
Aveti ideie cat costa in anul 2003 montarea unei centrale de apartament intr-un bloc cu 4 etaje, inclusiv coloana verticala, cu proiecte, aprobari, autorizatii?
Si o alta intrebare:
Cat costa in anul 2016 aceasta lucrare?

Este vorba de un apartament cu doua camere de aprox 60 mp.
Ultima modificare: Marți, 9 August 2016
Adriantot, moderator
In 2003 montarea unei centrale de apartament modeste, cu inlocuirea caloriferelor costa aproximativ 50 mil lei (5000 lei noi). Acum, in 2016 la fel.
In 2003 am gasit firme care sa faca instalatia de gaz completa, cu distribuitor avand debit pentru 40 de apartamente, cu preturi cuprinse intre 80 mil si 100 mil lei vechi. Acum in 2016 gasim firme care faca aceeasi lucrare cu preturi intre 7000 si 12000 lei noi.
Nu a contat si nu conteaza suprafata apartamentului in aceste calcule si lucrari. Numarul camerelor poate schimba pretul avand in vedere numarul caloriferelor si lungimea conductele interioare.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista metoda de calcul pentru despagubirea asociatie de proprietari in cazul racordarii la reteaua de gaze? flxn81 flxn81 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema! De curand am achizitionat o garsoniera de la un proprietar care la aceasta proprietate avea ... (vezi toată discuția)
Pentru contorizare căldură pe casa scării blocului de la cet, ... asociațieproprietari asociațieproprietari Pentru contorizare căldură pe casa scării blocului de la CET, locatarii care au centrale individuale pe gaz mai plătesc lucrarea de contorizare pe casa ... (vezi toată discuția)
Pot refuza plata energiei termice la intretinere? buna ziua am ... magdalenamatei magdalenamatei Pot refuza plata energiei termice la intretinere? Buna ziua Am un apartament de 4 camere la etajul 10 in Bucuresti. In luna decembrie temperatura din ... (vezi toată discuția)