avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CU CE DATA SE SEMNEAZA FISA DE POST LA MODIFICAREA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CU CE DATA SE SEMNEAZA FISA DE POST LA MODIFICAREA FUNCTIE

Buna ziua!

In cazul unui angajat caruia i se opereaza in Revisal modificarea functiei in data de 15 a lunii cu consemnare de la data de 1 a aceleiasi luni (in termenul legal prevazut de lege pt operarea modificarilor) cu ce data se semneaza fisa de post? cu data de 15 sau cu 1? Angajatul semneaza actul aditional in data de 15.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:28, 10 August 2016
Fisa de post se poate semna cu data cand i se comunica salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie...cu cantec JohnJohn JohnJohn Buna seara! Intr-o societate, in cursul lunii februarie, salariatilor li se modifica fisele de post prin modificarea atributiilor (de fapt, prin inscrierea ... (vezi toată discuția)
Noul cor - act aditional apetra apetra Prin Ordinul 1832/2011 s-a facut o recodificare a tuturor COR. Actualizam in aplicatia REVISAL, schimbam fisele de post. Este necesar act aditional pentru toti ... (vezi toată discuția)
Atributii suplimentare functiei de baza orianadiana orianadiana Unei persoane angajate pe o anumita functie i se pot da spre indeplinire si atributiile altui post? In ce conditii si care este baza legala pentru acest lucru? ... (vezi toată discuția)