avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... GRUPA DE MUNCA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

GRUPA DE MUNCA

Buna ziua ,

Va rog sa-mi spuneti daca este normal sa NU beneficiez de reducerea varstei standard de pensionare cu 15 ani de grupa I de munca.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:55, 10 August 2016
Pentru 15 ani de grupa I reducerea este de 7 ani si 6 luni, in conditia in care se realizeaza stagiul complet de cotizare.
1. Cine v-a spus ca nu puteti beneficia de reducerea varstei standard de pensionare trebuie sa va spuna si motivul.

2. Poate ca nu puteti dovedi ca ati lucrat 15 ani in gr. I de munca.

3. Spuneti luna si anul nasterii, daca este vorba de barbat sau femeie si care este vechimea in munca.
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2016
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta boban81 boban81 Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cand pot iesi la pensie?Sunt nascut in 1953 luna 6 am o vechime de 10 ani la grupa 1,11 ani si 11 luni la grupa 2 si 8 ani la ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie alex87 alex87 buna seara :( am 30 ani de munca din care 20 ani si6 luni de grupa1 de munca . dupa legea veche a pensiilor as fi iesit la pensie in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire ioana_livia ioana_livia Buna seara, mama are 11 ani si 7 luni de gr I si 8 ani si 5 luni de grupa a II-a. din cate am inteles cele 7 luni de grupa I vor trece la grupa a II-a ... (vezi toată discuția)