avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plata pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plata pensie alimentara

Buna ziua.
Doresc sa stiu daca este legal sa platesti pensia alimentara in avans.
Adica daca suma stabilita de instanta, de plata lunara, se poate achita si pentru lunile care urmeaza. In septembrie sa platesti pensia aferenta lunii 12.2016, avand in vedere faptul ca platile sunt efectuate la zi!!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:56, 17 August 2016
Dacă se vrea, se poate.
Ar trebui sa prezentați situația - cine, ce vrea, de ce..
Parintele platitor vrea din proprie initiativa, pt. a ajuta copilul aflat la facultate.
Este legal sa platesti in avans?
Da, de ce n-ar fi? Mai ales ca e vb de un major, pot face o hârtie intre părți cu ce reprezinta suma de bani data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere pentru student care lucreaza magda_ig2212 magda_ig2212 Bună ziua.Am un copil de 19 ani împliniți anul acesta și a primit pensie alimentara pana în luna august si in luna septembrie nu a mai primit.La ... (vezi toată discuția)
Obligații de plată. Matei Valentin Matei Valentin Bună ziua, Știu că pensia alimentară trebuie plătită până când copilul împlinește vârsta de 26 de ani. Voiam să vă întreb dacă, pe ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mylyk mylyk pana la ce varsta plateste un parinte unui copil pensia alimentara,,,?//???? un tata este obligat sa plateasca pensie alimentara unui ... (vezi toată discuția)