avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie de functionare inchiriere post ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie de functionare inchiriere post manichiura/pedichiura

Buna ziua,

Am absolvit un curs(360 ore) de calificare manichiura pedichiura si am obtinut un certificat de calificare profesionala cu un nivel de calificare 1.
Doresc sa inchiriez un post de manichiura pedichiura si as dori sa stiu de ce acte si de unde pot sa le obtin. Trebuie sa infiintez un PFA, II etc, care ar fi mai ok?
Daca ati putea sa imi spuneti si ceva costuri aproximative pentru inceput as fi foarte recunoscatoare.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Am practica peste 20 ani la manichiura si pedichiura, mama mea ... Curecheriu Nicoleta Curecheriu Nicoleta Am practica peste 20 ani la manichiura si pedichiura, mama mea are 53 ani de meserie in domeniu, as putea da examen pentru pedichiura, la manichiura am. ... (vezi toată discuția)
Srl cu activitate de igiena si infrumusetare Curecheriu Nicoleta Curecheriu Nicoleta Buna ziua, mi am deschis un SRL cu activitate de igiena si imfrumusetare. Eu am calificare de tehnichian protezist unghii, am voie sa fac pedichiura fara ... (vezi toată discuția)
De cati metri patrati este nevoie pentru un salon manichiura-pedichiura exclusiv? Ramo17 Ramo17 Buna ziua!prin amabilitatea dv doresc sa stiu de cat spatiu am nevoie (mp)pentru a infiinta un salon de manichiura-pedichiura exclusiv pentru un singur post de ... (vezi toată discuția)