avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am practica peste 20 ani la manichiura si pedichiura, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am practica peste 20 ani la manichiura si pedichiura, mama mea ...

Am practica peste 20 ani la manichiura si pedichiura, mama mea are 53 ani de meserie in domeniu, as putea da examen pentru pedichiura, la manichiura am. calificare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 23 August 2025
Act de calificare puteti obtine numai de la o firma acreditata, sa tina cursuri de formare profesionala - mancichiura si pedichiura, dupa ce absolviti cursul respectiv.
Trebuie sa urmati un curs acreditat de pedichiura.

Prcatica de peste 20 de ani o puteti dovedi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare inchiriere post manichiura/pedichiura openfire12 openfire12 Buna ziua, Am absolvit un curs(360 ore) de calificare manichiura pedichiura si am obtinut un certificat de calificare profesionala cu un nivel de calificare ... (vezi toată discuția)
Intrebare pt.insp.resurse umane preda7 preda7 prima intrebare-se pot inscrie elevi care au implinit varsta de 16 ani la un curs de calificare de lunga durata frizer-coafor-manichiura-pedichiura? a doua ... (vezi toată discuția)
Srl cu activitate de igiena si infrumusetare Curecheriu Nicoleta Curecheriu Nicoleta Buna ziua, mi am deschis un SRL cu activitate de igiena si imfrumusetare. Eu am calificare de tehnichian protezist unghii, am voie sa fac pedichiura fara ... (vezi toată discuția)