Buna ziua,anul trecut am platit online cu cardul un curs de 1 an de engleza.Desi sunt pensionara,n-am putut tine pasul si m-am cam lasat.Habar n-am avut ca a trecut anul si ma trezesc cu o suma de 3 ori mai mare decat cea platita initial luata de ei,de firma respectiva (nu e din Romania),din cont,fara sa ma anunte,fara sa ma intrebe oferindu-mi reinnoirea abonamentului plus 4 cursuri pe care sa le dau amicilor sau membrilor din familie.Sunt pensionara,sunt singura,deabea facusem rost de bani pentru medicamente si internare si ma trezesc fara ei.Cum au putut sa-mi ia banii?,folosindu-se de datele platii(ale cardului) de anul trecut? Pai asa,poate sa-mi scoata oricand si oricat din cont fara sa am habar.Niciodata nu m-au anuntat printr-un mail ca acest curs se reinnoieste automat, ca se aproprie sfarsitul cursului,sa ma intrebe daca vreau in plus cele 4 cursuri. Am fost la banca,am anulat cardul de frica,am cerut refuzul la plata (desi banii plecasera deja cu o zi in urma),am anuntat prin banca politia antifrauda.Banca nu are nici o vina?Cum sa iasa niste bani din cont fara stirea mea? Am si eu o parte de vina ca n-am stiut ca abonamentul se innoieste automat? Dar eu am ales durata cursului de 1 an,nu de 2 ani sau de 3 ani.Mai am vreo sansa sa-mi recuperez banii?
Asigurare locuinta
advocat
Am incheiat o asigurare multipla anuala de locuinta, adica si alte riscuri in afara de cele din asigurarea obligatorie, am achitat toate primele trimestriale, ... (vezi toată discuția)