Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Daune

Buna ziua!Ma adresesz d-voastra cu rugamintea de a ma indruma spre solutionarea urmatorului fapt.:Cu aprox.o luna in urma am achizitionat si utilizat un deodorant de la o renumita firma de cosmetice foarte activa in tara si in afara ei.Dupa prima utilizare insa, m-am ales cu arsuri si iritatii foarte urate care au necesitat aproape 2 saptamani de tratament.M-am adresat firmei respective , iar reprezentanta de la relatii clienti a spus ca este o problema ce se poate rezolva.Nu s-a rezolvat, in sensul ca eu am ramas cu semne , dar si cu intoleranta la folosirea compusilor din deodorant.Din partea firmei, niciun raspuns.Va rog sa-mi spuneti cui ar trebui sa ma adresez pentru a duce deodorantul la analiza si pentru a rezolva problema? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:27, 22 August 2016
Puteti sesiza ANPC
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri utilizare produs cu probleme nmele nmele Buna ziua! De curand am achizitionat un deodorant Old Spice, dupa ce l-am utilizat am inceput sa am arsuri puternice in zona in care l-am utilizat. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Probleme garantie telefon emaily92 emaily92 Am avut un telefon care a fost trimis de 4 ori in service apoi inlocuit cu un alt telefon care avea 2 pete pe ecran,dar din pacate le-am observat acasa ... (vezi toată discuția)
Achizitie de pe internet si inselaciune gutab gutab Buna ziua Am achizitionat de pe net, [editat], un sistem de navigatie pentru masina. Sistemulma fost platit la montator. Nu am primit factura, certificat de ... (vezi toată discuția)