Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat

Am avut acum 3 ani permisul anulat in Italia, acum am venit in tara sa dau din nou de permis, merg la permise si dna respectiva imi spune ca am permis valabil.Intreb cum e posibil ? eu am hotararea judecatoreasca in geanta .Ii argumentez doamnei ca nu am permis , ea imi spune sa merg la politia rutiera sa cer sa-mi se anuleze permisul,pai de ce sa cer eu asta?
Nu ma pot inscrie la examen din cauza ca eu am permis asa spun organele romane. Ce sa fac? nu gasesc rezolvare.#-o
Incepeti cu un cazier auto - vedeti ce aveti inscris in el.
Permisul din Italia de care vorbiti a fost eliberat de catre autoritatile romane?
Ce intelegeti prin anulare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier auto - stergere AOlteanu AOlteanu Buna ziua. Am avut permisul de conducere anulat. Dupa ce termenul necesar de la sentinta definitiva a trecut, am dat din nou examen si am luat un nou permis ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Examen auto Alexionut154 Alexionut154 Am fost condamnat 143/2000 la 5 ani cu aplicarea art/64 litera A si B pe o perioada de 2 ani nu mi-a fost anulat permisu auto categoria B iar si acum vreau sa ... (vezi toată discuția)