avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani

Buna seara.

Acum 6 luni am fost presata cu telefoane si mesaje din partea unei rude sa o ajut cu o suma de bani pt cateva zile care au devenit cateva luni bune pline de rugaminti/ telefoane/ mesaje, toate incercari zadarnice de a-i primi inapoi.
Ignorare totala si o mare nepasare..
Am dovada trimiterii acelei sume si toate mesajele respective.
Cum pot proceda pt a soma acea persoana sa returneze suma imprumutata?
Ma puteti indruma, va rog?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:42, 27 August 2016
Aveti document asumat de catre parti care sa contina scopul imprumutului,termen returnare imprumut,clauze asiguratorii,solutionare litigii ?
Precizati ca detineti strict
dovada trimiterii acelei sume si toate mesajele respective.

Initial notificati oficial persoana cu obligatia restituirii sumei,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente soluttionarii in instanta
Daca imprumutatul nu se achita de obligatie,formulati actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani nereturnati love_mihalina love_mihalina Am imprumutat un prieten cu 200 de euro trimisi prin western union (inca am chitanta) acum aproximativ un an. Trebuia sa mi-i returneze in 2 saptamani. Ce pot ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati, recuperare teodora2015 teodora2015 Cum pot sa obtin o suma de bani pe care am dat-o unei persoane si nu o pot recupera? (vezi toată discuția)
Bani împrumutați! Alexandru0312 Alexandru0312 Bani împrumutați! Buna ziua, Acum ceva timp am împrumutat o persoana cu suma de 500 lei. Împrumutul s-a facut prin transfer bancar, discutie ... (vezi toată discuția)