buna ziua,
am si eu o nelamurire,am citit toate articolele legate de creditele neplatite.
vreau sa mentionez ca si eu la randul meu am un credit la una din banci,credit de nevoi personale pe care l-am platit mereu la timp circa 2 ani,dar luna aceasta nu pot sa-l platesc pentru ca nu mai lucrez,iar alta sursa de venit nu am.
stiu in mare unde se poate ajunge, dupa 3 rate preia firma de asigurari dosarul,in functie de bunavointa acelei firme se plateste la ei sau ajunge dosarul la o firma de recuperare..............telefoane,somatii,nota umflata,executor........etc.
vreau sa pun si eu o intrebare si rog pe cineva daca are cunostinta de cauza sa-mi dea un raspuns.
tinand cont ca nu detin nici un bun pe numele meu , iar luna viitoare e posibil sa ma angajez la o alta societate, sunt 90 % sanse in cazul in care nu mai platesc creditul , poate firma de recuperare sa-mi puna poprire pe salariu pana la recuperarea integrala a creditului?
parerea mea e ca nu au aceasta posibilitate , deoarece noua firma nu mi-a eliberat nici o hartie prin care sa-si dea acordul sa pot lua un credit ca angajat al lor si nici sa-si asume responsabilitatea ajutorarii bancii sau firmei de recuperare in cazul in care eu nu mai platesc.
mentionez ca e doar o supozitie, momentan nu pot plati din lipsa fondurilor si nu e rea intentie dar vad o gramada de pareri prin care se zice in mod cert ca pot veni cu poprire cand ai un venit.
parerea mea e ca pot veni la firma la care lucrai cand ai luat creditul,pentru ca ei in cunostinta de cauza ti-au eliberat adeverinta de salar..............noua firma nu are nici un drept sa-ti opreasca din salar si nici executorul nu are aceasta putere.
Probleme bancare
kuykpopyk
Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar
duncan
Acum doi ani am luat un credit ipotecar impreuna cu prietena mea ca si codebitor.
Dupa un timp ne-am si casatorit.La aproape un an am divortat ea renuntand la ... (vezi toată discuția)