avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Incadrare personal in depozitele de carte din ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Incadrare personal in depozitele de carte din inspectoratele scolare

Va rog sa-mi spuneti daca personalul incadrat la depozitul de carte din subordinea inspectoratelor scolare trebuie sa fie obligatoriu nedidactic sau poate fi si didactic auxiliar.
Mentionez ca depozitul de carte are venit extrabugetar. Plata personalului se face din rabatul contractelor cu editurile.
Daca se poate face incadrarea si ca personal didactic auxiliar, va rog sa-mi spuneti confor carui articol sau lege.
Mii de multumiri

Alte discuții în legătură

Spor de zona in invatamant Monica2010 Monica2010 Sunt informatician in mediul rural ( fac neveta de la oras) si de la 1 Martie mi s-a luat sporul de zona fara nici un fel de justificare legala.Singura ... (vezi toată discuția)
Decontare transport cadre didactice auxiliare iscu iscu Legea 1/ian 2011,art 276: \"personalul didactic din unitatile de invatamant conexe, care nu dispune de locuinta in localitatea unde are postul, i se deconteaza ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii pentru profesor din preuniversitar inscris la studii doctorale marisalu marisalu Cu respect as dori sa ma informez care mai este legislatia cu privire la aprobarea unui concediu cu plata pe durata studiilor doctorale, pentru un profesor din ... (vezi toată discuția)