avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,
Ma poate lamuri cineva cu privire la pensia alimentara, in fiecare luna se vireaza:( la date diferinte, desi tatalui ii intra pe 1 ale lunii, la noi ajunge la o diferenta de 3-12 zile :(
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MihaelaYan , utilizator 13:48, 8 Septembrie 2016
Depinde cum ii primiti in cont sau mandat postal si,cum ii vireaza. Daca i se opresc direct pe statul de plata ar trebui sa-i primiti la aceeasi data . Daca insa ii pune singur in cont ii pune in termenul de o luna la ce data doreste
Multumesc pentru raspuns,
I se opresc direct pe statul de plata, cu toate acestea nu-mi dau seama de ce intarzie, alta "problema" este ca societatea la care lucreaza ofera angajatilor cu copii diverse lucruri/vouchere, de care copilul meu nu s-a bucurat niciodata, din pacate...dar in acest sens am inteles ca nu au ce sa faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara MihaelaYan MihaelaYan Buna ziua, Ma poate lamuri cineva cu privire la pensia alimentara, in fiecare luna se vireaza la date diferinte, desi tatalui ii intra pe 1 ale lunii, la noi ... (vezi toată discuția)
Poprire fanny000 fanny000 Buna ziua,mai am o intrebare ,eu primesc pensia alimentara in cont ,fostul sot este pensionar militar i se opreste din pensie si se vireaza mie in cont.Eu am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara achitata partial merda merda Se poate face plangere penala impotriva celui care achita doar o parte din pensia alimentara, dupa cum ii convine? E adevarat, achita lunar, dar cumuland ... (vezi toată discuția)