avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Buna ziua .Daca optez pentru pensionarea anticipata mai am drept sa lucrez in Romania sau in alta tara din UE?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: eelenastan , utilizator 20:35, 9 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua deci sa inteleg ca daca ma angajez in alta tara trebuie sa renunt la pensia anticipata?
Dar de ce, fostii militari, functionari ... care au iesit la pensie la 45-50 de ani ( poate si cu salarii compensatorii) se pot angaja si noi, ceilalti, nu putem obtine nici un venit ???Nu mi se pare corect, mai ales pentru cei ce au muncit in mediul privat si au contribuit la venitul statului!
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2016
eelenastan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata inainte de 3 iulie 2010 tulceanul tulceanul este adevarat ca pensionarii anticipat inainte de 3 iulie pot sa intre in campul muncii si sa pastreze si pensia ? daca lucreaza pastreaza si pensia ? (vezi toată discuția)
Contract civil bucur ionica bucur ionica As vrea sa stiu daca o persoana care a iesit la pensie anticipata partiala poate presta servicii pe perioade scurte de timp in baza unui contract ... (vezi toată discuția)
Cumulul pensiei anticipate partiale cu salariul in domeniul privat steliancazacu steliancazacu Am pensie partiala anticipata (ordonanta) si lucrez acum angajat in domeniul privat. Conform noului Cod al muncii pot cumula pensia partiala anticipata cu ... (vezi toată discuția)