avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentară

s-a schimbat legea la 1 august 2016 în ceea ce privește pensia de întreținere minor? vreau recalculare și aș vrea să știu la ce să mă aștept.
în 2014 s-a stabilit 123lei. (fostul soț mai are un copil din prima căsnicie, eu fiind a doua fostă soție).

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:23, 15 Septembrie 2016
Legea nu, s-a marit salariul minim.
Daca tatal castiga un salariu minim pe ec, pensia maxima ce o poate obtine copilul dvs e de 154 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara recalculata moraru_laura2012 moraru_laura2012 Sotul meu a divortat in 2014, avand o minora careia ii plateste pensie de intretinere 25% din salariul minim pe economie din Romania, decizie luata pe baza ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei alimentare mariniucsimona mariniucsimona am o intrebare sunt divortata si am castigat custodia copilului beneficiez de o pensie alimentara de 150lei asa sa calculat la salariu minim pe economie de ... (vezi toată discuția)
Minori si familie adalyfe adalyfe buna-ziua. ce s-a intamplat de anul trecut si pana acuma, ce s-a schimbat nou in legea pensiei intretinere, caci anul trecut mi-ati raspuns ca voi castiga in ... (vezi toată discuția)