avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incertitdine!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incertitdine!

Buna ziua!

De 1 an lucrez ca Consilier intr-o instittie bugetara (Functionar public). Inainte de a ma angaja in aceasta institutie, am lucrat ca Consilier juridic 2 ani cu 4 ore zi la o S.C., si cu 8 ore pe zi la o alta S.C.. As vrea sa-mi trec in cartea de munca vechime de consilier juridic, dar colegii de la resurse umane nu vor sa-l treaca , motivand ca nu mai are sens sa treaca vechimea de consilier juridic in cartea de munca , ca oricum in curand va intra in vigoare evidenta electronica a vechimii in munca. Mentionez ca am adeverinta eliberata de ITM in care atesta vechimea de cons. jur.
Am incercat sa-i conving dar nu vor, as vrea sa stiu daca exista vreun cadru legal prin care sa redea expres ca adeverintele eliberate de ITM , trebuiesc trecte in cartea de munca.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 15:19, 26 August 2009
Nu este obligatorie inscrierea acestor adeverinte, dar este utila.
decretul 92/1976
Eu as vrea sa vad ce fac daca le cereti in scris acest lucru. Cum ar motiva refuzul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul specialistului de resurse umane de a certifica o adeverinta de vechime la itm pentru un fost salariat ContSters37581 ContSters37581 Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta cu niste raspunsuri sustinute de un temei legal. Am un salariat a carui carte de munca s-a pierdut de catre ITM (cu ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta Mihaela_55 Mihaela_55 Sunt angajata de 9 ani si noua luni la o societate unde am lasat la anagajare, cartea de munca. Actual, nu mai pot recupera cartea de munca de la unitate, ... (vezi toată discuția)
Sanctionarea angajatorilor pentru degradarea, distrugerea ori pierderea carnetului de munca licopodicum licopodicum 1. In legislatia actuala, de dupa abrogarea Decretului 92/1976 mai exista vreo sanctiune pentru angajatorii care au degradat, distrus sau au pierdut carnetele ... (vezi toată discuția)