avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident cu masina de BG
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident cu masina de BG

Buna ziua. Zilele trecute am avut un accident usor cu o masina inmatriculata in bulgaria. A venit politia la fata locului si sa intocmit un proces verbal in care respectivul isi recunostea vina. "Bulgarul" nu avea actele la el si sa dus cu politistul care a intocmit procesul verbal sa ia actele de acasa. Intre timp ne-am dus la sectia de politie pentru declaratii. Eu am banuiala ca asigurarea si itp-ul "bulgarului" nu sunt valabile,pentru ca atunci cand am intrebat politistul daca respectivul are asigurare valabila,mi-a zis ca nu poate sa o verifice,asigurarea fiind din alta tara. Nu i sa dat nici amenda. As putea sa fac o plangere impotriva politistului pentru favorizarea infractorului?
Cel mai recent răspuns: ramsesc , utilizator 16:37, 30 Ianuarie 2017
Buna ziua,
De facut puteti face dar sansele sa realizati ceva sunt 0 ontrucat politistul avea dreptate. O asigurare din alta tatra nu poate fi verificata din Romania asa usor.
puteti verifica polita rca Bg aici

www.bulgaria-asigurari.ro/verificare-rca
chiar daca cel care v-a lovit nu avea o polita rca valabila la data accidentului, dv tot veti fi despagubit de catre FPVS,
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2016
Olga Tanasa, Consultant asigurari
intra pe adresa web BAAR si afli corespondentul de asigurator daca nu am scris acest mesaj prea tarziu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, rca-ul meu este expirat leorot leorot buna seara, astazi am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, din vina lui, pe care si-a recunoscut-o. eu am rca expirat. pot sa imi repar ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina de bg fara rca -Christian- -Christian- Buna ziua. De curand am avut un accident cu o masina inmatriculata in Bulgaria, fara rca..si anume m-a lovit din spate,eu la randul meu lovind masina din fata. ... (vezi toată discuția)
Accident camion fara rca andreimt andreimt Buna seara. In urma cu o saptamana am fost implicat intr-un accident rutier in Bulgaria. Am fost dirijat de cineva in timp ce dadeam cu camionul cu spatele ... (vezi toată discuția)