avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Amnistia mamelor - modificarea art. 24 din OUG 111/2010
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Amnistia mamelor - modificarea art. 24 din OUG 111/2010

Buna seara. Exista o propunere legislativa care prevede modificarea art. 24 din OUG 111/2010 si anume ca, persoanele care si-au achitat obligatiile fiscale catre Stat, vor fi scutite de plata debitelor existente. Se doreste acest lucru, deoarece Legea 126/2014 nu se aplica unitar, putine cereri de anulare a debitelor fiind rezolvate. Mentionez ca in sunt in faza de contenstatie in anulare - fondul l-am castigat, dar apelul l-am pierdut. Intrebarea este - daca am proces in instanta si inca nu s-a judecat iar intre timp apare aceasta lege, pot beneficia de prevederile ei? Cum se procedeaza daca legea nu pare pana la termenul de judecata? Va multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Amnistia fiscala a mamelor adryy adryy Buna ziua. Din iunie 2010 si pana in februarie 2012 am beneficiat de indemnizatie de crestere copil timp in care am realizat si venituri din activitatea de ... (vezi toată discuția)
Legea privind amnistia indemnizatiei materne danacla danacla Buna ziua, As dori sa stiu daca noua lege privind amnistia mamelor este valabila si pentru mine. Copilu a implinit 2 ani in iulie 2014 iar eu am inceput ... (vezi toată discuția)
Obtinere venituri fara suspendarea platii indemnizatiei de crestere copil andyc25 andyc25 Buna ziua, Am citit legea nr. 126/2014 care aduce modificari OUG nr 111/2010 referitoare la indemnizatia CCC. As putea sa-mi reiau activitatea de cadru ... (vezi toată discuția)