avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Zone de amplasare pentru desfasurarea activitatii de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Zone de amplasare pentru desfasurarea activitatii de comert stradal

Doresc sa achizitionez o franciza coffee-bike (prin care urmaresc vanzarea ambulanta de cafea dintr-o rulota mobila). As vrea sa pozitionez aceasta rulota comerciala pe un anumit trotuar din apropierea unei Universitati aflate in Bucuresti. Sunt constient de actele necesare obtinerii acordului de functionare in vederea acestei activitati, dar am o dilema in ceea ce priveste posibilitatea de amplasare a rulotei comerciale.
Intrebarea mea este: Pot alege orice loc de pe domeniul public (de exemplu: locatia mentinata mai sus) pentru care sa depun cerere in vederea desfasurarii acestui tip de activitate comerciala sau aceste locatii sunt restranse doar la anumite amplasamente adjudecate la licitatia publica, dintre care va trebui ulterior sa aleg?
Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Amplasare rulota comerciala Aleeex Aleeex Buna ziua, ce sanse credeti ca am in vederea obtinerii autorizatiilor pentru amplasarea unei rulote comerciale pe domeniul public in centrul Bucurestiului ... (vezi toată discuția)
Rulota gogoserie Bulairazvan Bulairazvan Buna ziua ! Numele meu este Razvan si am nevoie de ajutorul dvs. Sunt f tentat sa ma implic intr.o mica afacere daca pot sa.i spun asa... Am o idee si nu stiu ... (vezi toată discuția)