avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice amplasare rulota comerciala
Discuție deschisă în Achiziţii publice

amplasare rulota comerciala

Buna ziua, ce sanse credeti ca am in vederea obtinerii autorizatiilor pentru amplasarea unei rulote comerciale pe domeniul public in centrul Bucurestiului (Victoriei, Unirii, Universitate) ? Doresc sa vand cafea si bauturi racoritoare.
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
Aleeex, utilizator
Cel mai recent răspuns: Aleeex , utilizator 23:42, 7 Martie 2018
Este greu de crezut ca veti putea obtine autorizatie de al primarie pentru a amplasa o rulota in plin centrul capitalei. Strica peisajul.
Da..nu stiu ce peisaj strica in Bucuresti unde vezi la tot colțul tonete cu flori si ziare! O rulota cumpărată din Germania chiar ar aduce un aer fresh bulevardului. În occident sunt permise.
Incercati. Solicitati primariei autorizatie de amplasare toneta in locul pe care il doriti. Va trebui sa detineti o firma inregistrata la Registrul comertului si la ANAF.
Doar nu porneam o afacere fără firma ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere de sezon cu rulota acte/autorizatii necesare alcs_alx alcs_alx Am achizitionat o rulota si doresc sa deschid un mic chiosc in care sa vand ceai, ciocolata calda, vin fiert, cafea si hot-dog. In perioada 1 noiembrie 2012 si ... (vezi toată discuția)
Amplasare container pe spatiu privat CiprianJipa CiprianJipa Buna Ziua, Am inchiriat un spatiu comercial de la un mall. Terenul este afara, in spatele centrului comercial. Vreau sa pun un container pe care sa-l ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie casuta de gradina Catalin Stoica Catalin Stoica Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a \"pune\" o casuta de gradina pe un teren? ... (vezi toată discuția)