avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1345 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... somaj in Italia,loc de munca in Romania
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

somaj in Italia,loc de munca in Romania

Buna ziua! Sotia are somaj in Italia pana in noiembrie 2016,ii pot gasi loc de munca in Romania? Ce conditii si ce avantaje are? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 7 Octombrie 2016
Ii puteti cauta un loc de munca in Romania .

La ce conditii si avantaje va referiti ?
Unde trebuie sa se adreseze sotia? Mai beneficiaza de somaj daca locul de munca este in Romania ultima luna? Sotia are 37 ani,am inteles ca statul roman ofera o indemnizatie de ?euro persoanelor care revin in tara si isi gasesc un loc de munca!
statescuflorian a scris:

....Sotia are 37 ani,am inteles ca statul roman ofera o indemnizatie de ?euro persoanelor care revin in tara si isi gasesc un loc de munca!

Asa ceva inca nu s-a adoptat printr-un act normativ .... exista doar o initiativa legislativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj kaonflorin kaonflorin sotia mea lucreaza in italia cu contract de badanta cs, are 11 luni acum ia murit batrana care o avea in ingrijire .poate benificia de somaj:hm: (vezi toată discuția)
Demisia si somajul ancau.clau ancau.clau Daca demisionez mai pot beneficia de somaj? (vezi toată discuția)
Se poate lua somaj? deeapreda deeapreda Buna ziua! Mama mea a lucrat 5 ani de zile la o agentie ca femeie de servici la birouri,iar pe 25 octombrie a fost anuntata ca i se va desfinta postul deoarece ... (vezi toată discuția)