Am o intrebare: pot sa cumpar o masina de la fiul propietarului (propietar fiind o doamna in varsta), daca acesta nu are procura si semneaza in locul ei?
Imi dau seama ca teoretic propietara poate sa nu fie de acord sa vanda sa zicem, dar daca e asa, la ce riscuri ma expun?
In speta dv vanzatorul cu care intentionati sa incheiati contractul de vanzare cumparare nu detine calitatea de proprietar asupra bunului dedus tranzactionarii si nici procura din partea proprietarului acestuia
Daca doriti sa nu intampinati eventuale situatii neplacute solicitati vanzatorului sa depuna procura autentificata din partea proprietarului vehiculului
Beatrice
doamna s-ar putea sa fie vie,dar cum initiatorul topicului precizeaza ca este in varsta,s-ar putea ulterior incheierii contractului de tranzactionare bun mobil ,cineva interesat=sot,ruda,apartinator sa invoce eventuala varsta,stare de sanatate,afectiuni...
Daca vanzatorul este in varsta ar trebui sa mai existe si eventual document medical
Procura vanzare auto
Bogdanz
Salutare, momentan sunt in strainate si vreau sa vand masina din Romania. Am gasit cumparator numai ca as dori sa stiu cum pot intocmi o procura pentru fratele ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
Ionut_Gabriel
Buna seara si sarbatori fericite!
Am cumparat un auto de curand,este inmatriculat RO insa pe talon scrie \"inmatriculat fara taxa de poluare conf: SC ... (vezi toată discuția)