avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimb motor opel vectra ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimb motor opel vectra ce trebuie sa fac?

Buna seara am un opel vectra b din 2000 cu motor de 1,6 16valve benzina Z16XE euro 4 caruia vreau sa i schimb motorul tot cu unul de acelasi tip adica 1.6 16 valve si acelasi cod motor.Ce trebuie sa fac dupa schimbare mai merg la rar sau nu?Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 17:03, 5 Octombrie 2016
aveți detalii de specialitate aici:[ link extern ]
Iar comentarii aici:www.avocatnet.ro/content/for...
cu respect,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masini marisnu93 marisnu93 buna ziua...am si eu o nelamurire...am un opel vectra b din 97.si din mai multe cauze am fost nevoit sa-i schimb motorul.Am pus tot un motor cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Rar nu face omologare pe motor schimbat (motorul e piesa de schimb, unde e problema?) IdaTuning IdaTuning Buna ziua, astazi am fost la registru sa perfectez actele pentru o masina care urma sa o vand (ford mondeo) masina a fost cumparata personal de mine si din ... (vezi toată discuția)
Contestare taxa auto hutzy90 hutzy90 Buna ziua . Am si eu o nelamurire in privinta taxei auto . Masina mi-a fost catalogata de RAR zilele acestea ca fiind Euro 2 . In germania ea era inregistrata ... (vezi toată discuția)