avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nelamurire partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nelamurire partaj

Atunci ce posibilitate ar exista,sau chiar nu exista nici una referitoare la cazul meu?

Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2009
NYNYSOR, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Alexandru Gheorghe , Avocat 13:19, 26 August 2009
In primul rand conteaza modalitatea de dobandire a apartamentului(vanzare-cumparare de la unitatea la care unul din soti era angajat...etc) si momentul la care s-a achizitionat imobilul, daca erati sau nu casatoriti. In cazul in care nu erati casatoriti celalalt sot poate sa ceara doar un drept de creanta asupra ratelor ce au fost platite in comun, suma ce se actualizeaza cu indicele de inflatie. In situatia in care erati deja casatoriti, imobilul este bun comun, indiferent cine a achitat ratele. Parasirea domiciliului nu are nicio relevanta(inainte de revolutie era infractiune insa acum nu mai este).

Cu stima
av. Gheorghe Alexandru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj flory72 flory72 cum se face partajul la un apartament luat prin ord.19/2004 in conditiile in care sotul nu a avut servici(venituri) de 5 ani iar noi nu putem vinde ... (vezi toată discuția)
Partaj divort mihalache lenuta mihalache lenuta am divortat de sotul meu de comun acord. divortul sa pronuntat pe 26 februarie. copilul a ramas la el ,el mai are un baietel din prima casatorie ,vreau sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotiei privind locuinta al carui titular este sotul elconst elconst Buna seara! La data casatoriei (inainte de anul 1989), atat eu, cat si sotul detineam in proprietate cate un apartament, pentru care aveam inca de platit ... (vezi toată discuția)