avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de prelucrare a datelor cu caracter ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de prelucrare a datelor cu caracter personal in cazul unei agentii imobiliare

Buna ziua, reprezint o agentie imobiliara din Bucuresti, prin intermediul agentiei avem contact cu clienti , proprietari. Intrebarea mea pentru dvs este daca este obligatorie o autorizatie de prelucrare a datelor cu caracter personal ( pentru ca la vizionari cerem datele personale ale potentialilor clienti). Si totodata va rog sa ma indrumati cum as putea face aceasta procedura si unde trebuie sa ma adresez.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 12:17, 13 Octombrie 2016
in principiu, trebuie sa va autorizati ca si operator la ANSPDCP. Puteti insera in contractile de vizionare/intermediere o clauza prin care clientii dvs. isi exprima acordul ref prelucrarea datelor cu character personal, ca sa fiti acoperiti.
Cum procedez, daca inserez clauza fara a avea acea autorizatie este practic un fals. Cum fac sa ma autorizez ca si operator la ANSPDCP ? Unde ma adresez si ce acte imi sunt necesare? Ca si reprezentant imi trebuie o delegatie nu ? Multumesc.
Aveti toate informatiile despre autorizare aici : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema comision agentie imobiliara bodom bodom Ma confrunt cu o problema legata de plata unui comision catre o agentie imobiliara. Am achizitionat un apart prin intermediul unei agentii imobiliare, cu care ... (vezi toată discuția)
De unde se poate face rost de autorizatie privind prelucrarea datelor cu caracter personal? MrFB MrFB Buna ziua! Pe internet am gasit doar la Bucuresti sediul ANSPDCP.Insa in orase autoritatea care emite astfel de autorizatii apartine de IPJ,primarie sau este ... (vezi toată discuția)
Contract de intermediere geogeorge geogeorge buna ziua, va rog,daca ma puteti ajuta cu urmatoarea chestiune: daca o persoana X vrea sa cumpere un apartament si ia legatura cu o agentie imobiliara ca ... (vezi toată discuția)