avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anularea amenzii judiciare investite cu titlu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anularea amenzii judiciare investite cu titlu executoriu

Am fost solicitat sa raspund unei cereri a unui judecator cu privire la deplasarea unui pacient internat la instanta pentru un dosar, drept pentru care am inaintat raspunsul directorului, reprezentantul legal, care cred ca l-a trimis judecatoriei, dupa care m-am trezit amendata. Am depus o cerere de reexaminare care nu mi-a fost admisa si m-am trezit cu somatie si titlu executoriu pentru suma de 1000 lei de la Fisc:O
Mai exista vreo cale de a anula aceasta decizie, avand in vedere ca eu consider ca mi-am facut treaba, inaintand raspunsul secretariatului/ sefului unitatii?
Mentionez ca am platit deja suma si am speranta sa mi-o pot recupera cumva.
Multumesc anticipat celor informati si doritori sa ma ajute!
Cel mai recent răspuns: florincamelia , utilizator 09:25, 14 Octombrie 2016
faceti contestatie la executare, in cadrul ei contestati si titlul
Multumesc insa nu am nici un model de contestatie si nici nu cunosc unde sa ma adresez( Carui for- tribunal, fisc,etc). As aprecia mult daca cineva mi-ar trimite sau posta un model si ma intereseaza si daca se poate judeca in lipsa. Multumesc tuturor celor de aici care urmaresc intrebarea si isi rapesc din timpul lor pentru " iluminarea" si ajutoru dat mie=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu emis la o hatarare care nu e definitiva. mioara2012 mioara2012 Buna ziua. La o actiune a Finantelor de atragere a raspunderii in solidar, in cadrul unui dosar de insolventa, s-a facut recurs. S-a admis recursul si s-a dat ... (vezi toată discuția)
Anulare creanta judecatorie vs. tribunal adrianadamian2009 adrianadamian2009 Rugam un raspuns la urmatoarea situatie: In anul 2009, am primit de la ANAF o somatie si un titlu executoriu pentru neplata unor “obligatii de ... (vezi toată discuția)
Dare in judecata functionar sau institutie geoalbi geoalbi Fiscul isi bate joc de mine de 6 ani pentru niste creante fictive. Intrebare: pot da in judecata un functionar al statului in numa propriu, sau acestia se pot ... (vezi toată discuția)