Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna ziua,
In urma deschiderii dosarului de dauna _________ la societatea Carpatica Asig pentru auto Audi A4 _________ aflat la noi in service am procedat la repararea acestuia in baza constatarii asiguratorului.
Suplimentar fata de cele consemnate initial am mai constatat urmatoarele:
1. difuzor medii-joase usa dreapta fata si spate defecte, nu mai functioneaza in parametri, membrana este intepata, sunetul este distorsionat, necesita inlocuire 2 bucati;
2. broasca inchidere usa dreapta fata si spate, nu mai functioneaza nici partea electrica de actionare si nici partea mecanica, se poate observa ca au fost fortate in momentul impactului, necesita inlocuire 2 bucati;
In sprijinul celor solicitate am atasat foto justificative.
Asteptam un raspuns de la dvs. pentru a finalize reparatia.
Va multumim !
Conform pozelor trimise si conform dinamicii accidentului rezulta urmatoarele:
1. Boxa usa dr fata si spate – nicuna din boxe nu prezinta urme de avarii ca urmare a evenimentului.
Orice alta avarie care nu provine din acest eveniment nu poate fi despagubita pe RCA.
2. Broasca inchidere usa dr. fata si spate – la demontarea broastelor de pe masina nu se pot observa avarii suferite de cele 2 incuietori.
In concluzie nu se pot accepta la inlocuit fara a suferii avarii.
O zi placuta.