avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatoriu casa de marcat pt tranzactii online?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatoriu casa de marcat pt tranzactii online?

Daca activitatea mea se desfasoara online, deci la distanta, iar persoana fizica nu-mi da banii in numerar, ci ii depune in contul firmei, mai am nevoie de casa de marcat prin care sa emit bon fiscal si sa i-l trimit scanat pe email?

Intreb pt ca de la garda financiara mi-au spus ca daca prestez servicii catre persoane fizice am nevoie de casa de marcat - eu pana atunci am taiat factura cu cnp-ul beneficiarului si chitanta pe care le-am trimis prin posta sau email.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:07, 26 August 2009
www.avocatnet.ro/content/for...

Vedeti cateva raspunsuri date pe acest topic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii in locatia clientului- bon fiscal sau chitanta? sibil sibil Firma mea se ocupa cu prestari servicii in locatia clientului(domiciliu, locatii inchiriate, etc.). Clientii sunt persoane fizice, de multe ori din afara ... (vezi toată discuția)
Factura incompleta ContSters83715 ContSters83715 daca un client da banii dar refuza sa primeasca si sa dea detalii pentru factura si chitanta si nu stim decat numele si prenumele , cum procedam la ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat inregistrata ambulant...? ContSters271762 ContSters271762 Buna ziua, am o casa de marcat inregistrata pt vanzari ambulant, intrebarea mea este ca daca la punctul de lucru al firmei prestez servicii de inchiriere ... (vezi toată discuția)