Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere cetatean neamt

Buna ziua...am un coleg de servici care este interesat sa-si ia categoriile C CE si D in tara la noi...si nu stiu exact daca este permis si cum s-ar putea face chestia asta ce acte i-ar trebui s-ar putea sustine examenul in limba germana (teorie) stiti cam cat timp ar dura toate acestea estimativ sau cineva ce cunoaste...
M-ar interesa niste raspunsuri avizate...

Va multumesc mult...

Alte discuții în legătură

Notar iuliana_talmaciu87 iuliana_talmaciu87 e adevarat k pentru a putea da anul acesta examenul de notar stagiar trebuia depusa cererea la colegiul notarilor de catre notarul public la care fac ... (vezi toată discuția)
Permis categoria c si d ALINAJARA ALINAJARA Va rog sa ma ajutati in vederea obtinerii unor informatii : Obtinerea unui permis categoria C/ CE si D/ DE pt un cetatean de nationalitate germana ,posesor ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)