avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită returnare bani de la executor
Discuție deschisă în Executare silită

returnare bani de la executor

am avut nevoie de executor si a cerut 500lei inainte a dat chitanta si a promis ca dupa ce incaseaza de la parat m-i va returna.Problema este ca incaseaza de la parat in rate ,mai are f putin de incasat ,pot sa-i cer returnarea celor 500lei inainte de a achit paratul.Va multumesc
Din sumele incasate de la parat pana la acest moment nu a fost virata nicio suma catre dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz incasare vornicu lumi vornicu lumi Acum ceva timp am pierdut un proces cu asocoatia de locatari.Instanta a hotarit sa achit si niste cheltuielile(judecata,executor).Am primit de la executorul ... (vezi toată discuția)
Diminuarea pensiei alimentarea si restituirea retroactiv a diferențelor de bani Ana Mincu Ana Mincu Buna ziua! Sunt in proces cu fostul meu sot pt diminuarea pensiei alimentarea, ca urmare a faptului ca i s-a nascut al doilea copil. Acțiunea a fost introdus ... (vezi toată discuția)
Executare D Tiberiu D Tiberiu Buna ziua, As dori sa aflu care este procedura legala prin care B.E.J. dupa ce incaseaza debitul ,onorariu, etc. de la debitor (in cazul meu BEJ a inacast ... (vezi toată discuția)