avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda contraventionala pentru neplata taxei pot ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda contraventionala pentru neplata taxei pot Fetesti

Am primit acasa proces verbal de contraventie deoarece nu am achitat taxa de pod la Fetesti. Am termen de 48 ore de la primirea plicului , sa platesc jumatate din suma stabilita in proces verbal.Intrebarea mea este urmatoarea:
Pot sa platesc amenda la orice primarie sau DOAR la primaria de care apartin ?? ....tinad cont ca pe procesul verbal scrie ca pot achita la casieriile autoritatilor administratiei publice locale .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:38, 19 Octombrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti achita jumatate din cuantumul amenzii la orice casierie de primarie,nu numai acea de domiciliu
Suma se vireaza intr-un singur cont al autoritatii emitente a procesului verbal de contraventie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare a contraventiei. elisabeta_dc elisabeta_dc Buna ziua, am primit un proces verbal de constatare a contraventiei de la Cestrin pentru neplata trecerii podului din Fetesti. Am gasit plicul in cutia ... (vezi toată discuția)
Depasirea vitezei legale in alta localitate decat cea de domiciliu si primirea amenzii in localitatea de domiciliu VALI_M VALI_M Ce se intampla daca am depasit viteza legala in alta localitate decat cea de domiciliu iar politia rutiera imi trimite acasa prin posta procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru o amenda de care nu am fost instiintat vintzi vintzi Buna seara, Am aflat in acesta seara ca am primit un plic care continea o notificare. In acea notificare eram instiintat ca am o amenda de platit si ca ... (vezi toată discuția)