avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... OBLIGATIILE MELE LEGALE CATRE TERMOFICARE FIIND ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

OBLIGATIILE MELE LEGALE CATRE TERMOFICARE FIIND DEBRANSATA

Locuiesc intr-un apartament la bloc,de 11 ani sint debransata de la termoficare(apa calda si caldura) avind centrala de ap.Platesc caldura pentru tevile care trec prin ap.cica asa e legea.De curind sa defectat ceva teava pe coloana de la caldura,a fost necesar sa se goleasca coloana de apa pentru a se repara apoi reumpluta.Intrebarea mea este:legal sint obligata sa contribui la costul reparatiilor si diferenta de apa daca nu mai beneficiez de nimic de la termoficare ? Multumesc.































Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 22:35, 19 Ianuarie 2017
Conform dispozitii in vigoare toti proprietarii au obligatia sa achite lunar cotele de intretinere-inclusiv partea comuna
Aspectul ca dv ati inteles sa va materializati interesul de a va debransa de la sistemul centralizat alimentare utilitati nu constituie temei legal pentru a fi exonerat de la obligatia plata parti comune
Da, atata timp cat acele tevi trec prin apartamentul dvs, e legal si cumva corect sa contribuiti la acele cheltuieli comune pentru ca pana la capat faceti parte din asociatia respectiva.
@Daniel4x4,

Bun.In aceeasi problema pun si eu intrebarea:Fiind proprietatea mea pot sa dau in judecata radetul ca eu nu vreau sa mai treaca acele tevi prin apartamentul meu?
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2016
Adriantot, moderator
Sigur ca ii puteti da in judecata, dar trebuiesc scoase si tevile din apartament daca vreti sa aveti castig de cauza....Ba mai mult ! Puteti da in judecata chiar si asociatia ca sa va scoata tevile din apartament !
Nu inteleg de ce ar fii legal si corect sa platesc pentru ceva de care eu nu mai am nici un beneficiu, nici o legatura cu radetul?

Alte discuții în legătură

Plata servicii de caldura apartament debransat catalinita catalinita Buna ziua, Anul trecut m-am debransat de la caldura, am montat centrala si totusi, aparent inca mai platesc caldura celor doua coloane care imi traverseaza ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea platii cotei fixe pentru termoficare andrea_palko andrea_palko Buna ziua, Doresc sa stiu daca sunt obligata la plata cotei fixe pentru incalzire avand in vedere ca am centrala termica de apartament, stau la etajul 4, iar ... (vezi toată discuția)
Conductele ce traverseaza apartamentul meu, mai constituie proprietate comuna ? iraela iraela Buna ziua, M-am deconectat de la sistemul de incalzire centalizat atunci cand mi-am montat centala proprie de incalzire. Conductele care traverseaza ... (vezi toată discuția)