avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... OBLIGATIILE MELE LEGALE CATRE TERMOFICARE FIIND ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

OBLIGATIILE MELE LEGALE CATRE TERMOFICARE FIIND DEBRANSATA

Locuiesc intr-un apartament la bloc,de 11 ani sint debransata de la termoficare(apa calda si caldura) avind centrala de ap.Platesc caldura pentru tevile care trec prin ap.cica asa e legea.De curind sa defectat ceva teava pe coloana de la caldura,a fost necesar sa se goleasca coloana de apa pentru a se repara apoi reumpluta.Intrebarea mea este:legal sint obligata sa contribui la costul reparatiilor si diferenta de apa daca nu mai beneficiez de nimic de la termoficare ? Multumesc.































Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 22:35, 19 Ianuarie 2017
Daniel4x4 a scris:

Da, atata timp cat acele tevi trec prin apartamentul dvs, e legal si cumva corect sa contribuiti la acele cheltuieli comune pentru ca pana la capat faceti parte din asociatia respectiva.


Total pe dinafara.

Nu are absolut nici o relevanta faptul ca acele tevi trec sau nu prin apartament, in acest caz.
Toti proprietarii au obligatii fata de proprietatea comuna.
Cheltuielile pentru reparatia instalatiei comune de incalzire se repartizeaza tuturor proprietarilor indiferent daca o folosesc sau nu.
@grandanat :
Banuiesc ca raspunsul dvs vizeaza si parerea @ynocenttei intrucat spune fix acelasi lucru ca si mine, dar sub alta forma....
Si daca recitesc ce ati scris dvs, constat ca tot acelasi lucru il sustineti si dvs !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata servicii de caldura apartament debransat catalinita catalinita Buna ziua, Anul trecut m-am debransat de la caldura, am montat centrala si totusi, aparent inca mai platesc caldura celor doua coloane care imi traverseaza ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea platii cotei fixe pentru termoficare andrea_palko andrea_palko Buna ziua, Doresc sa stiu daca sunt obligata la plata cotei fixe pentru incalzire avand in vedere ca am centrala termica de apartament, stau la etajul 4, iar ... (vezi toată discuția)
Conductele ce traverseaza apartamentul meu, mai constituie proprietate comuna ? iraela iraela Buna ziua, M-am deconectat de la sistemul de incalzire centalizat atunci cand mi-am montat centala proprie de incalzire. Conductele care traverseaza ... (vezi toată discuția)