avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna vecinatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna vecinatate

Detin o gospodarie, la tara, in curtea careia ,langa gardul de la drumul comunal , creste un stejar de peste 50 de ani. Crengile stejarului se intind deasupra drumului comunal , in proiectie pana la santul vecinilor de peste drum de gospodaria mea. Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca vecinii sa-mi ceara taierea crengilor orientate spre drumul comunal invocand caderea frunzelor in santul si langa gardul lor,

Alte discuții în legătură

Dr de proprietate iulianme iulianme Buna seara! As avea cateva intrebari la care sincer nu gasesc un raspuns...sau mai bine zis...nu stiu exact unde sa caut. Pentru inceput, bunicii mei au ... (vezi toată discuția)
Taiere copaci aproape de hotar am un vecin cam descentrat care ... danutza33 danutza33 Taiere copaci aproape de hotar Am un vecin cam descentrat care vrea sa ma oblige sa tai 10-15 copaci aflati la 50 cm-1m de hotarul/gardul cu el. Copacii au ... (vezi toată discuția)
Distanta arbori foarte inalti - peste 5 m, carpeni, frasini - fata de gardul curtii mele Delia.m Delia.m Buna ziua, locuiesc la sat iar pe una din laturile gardului proprietatii mele ma invecinez cu drumul satesc de pamant neasfaltat forestier pt ca locuiesc la ... (vezi toată discuția)