Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ANPC cu cine tine oare?

Ma lupt cu un vanzator de usi interior din constanta care mi-a furnizat doua usi dar cu deschidere invers , pe care l-eam platit anticipat prin Constanta rament bancar. Desi am "plans" la opc Constanta, de 3 luni nu-mi rezolva problema
.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:54, 31 Octombrie 2016
Daca aveti numarul de inregistrare a reclamatiei scrieti la
AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA CONSUMATORILOR
Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865

sau la adresa de e-mail cabinet@anpc.ro

Trebuie sa stiti ca nu pot obliga firma sa va restituie banii sau sa refacă acea comanda, ii pot doar amenda. Daca nu vor, recuperarea pagubei sau obligarea de a face alte usi doar prin instanta le puteti obtine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)
Veridicitatea unei citații. cum aș putea verifica și afla mai multe date despre dosar? pare o înșelătorie Radu Dragomir Radu Dragomir Buna ziua, Am primit pe adresa mea personala de email urmatoarea citatie: “From: Tribunalul Bucuresti<executor.im@executorii.ro> Date: 16 June ... (vezi toată discuția)
Agentie imobiliare mi-a tras teapa Maria Nigel Maria Nigel buna ziua.....iata problema mea. in luna noiembrie 2010 am vrut sa achizitionez un apartament cu credit bancar. Cei de la banca mi-au zis ca in prealabil ... (vezi toată discuția)