Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea dreptului de conducere

Cum e posibil ca permisul sa iti fie suspendat pe loc, cu dovada de 0 zile, specific, cauza nefiind alcoolemia??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:01, 30 Octombrie 2016
Buna seara,
oug195
Art.111. - (1) Permisul de conducere sau dovada înlocuitoare a acestuia se reţine în următoarele cazuri:
b) când titularul acestuia a săvârşit una dintre infracţiunile prevăzute la art.85, art.86 alin.(2), art.87 alin.(1), (2), (4) şi (5), art.89 alin.(1), art.90 alin.(1) şi art.92 alin.(3) şi (5);
(3) În situaţiile prevăzute la alin.(1) lit.b) şi art.102 alin.(3) lit.a) – c), dovada înlocuitoare a permisului de conducere se eliberează fără drept de circulaţie.
specific, cauza nefiind alcoolemia??

Dar care ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto florin882012 florin882012 buna seara, daca am circulat cu numere false si m-a prins politia mii le-a ridicat, si numerele si carnetu de conducere in schimb nu mi-a dat nici-un proces ... (vezi toată discuția)
Am circulat cu numere rosii expirate BratianuGMarius BratianuGMarius In ziua de 05 07 2012 am circulat cu numere rosii ezpirate de o zi ,chiar fara sa-mi dau seama ca 30 de zile inseamna de pe 05 pana pe 04 luna urmatoare si nu ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie permis suspendat pentru alcoolemie cryssa_pink cryssa_pink Buna ziua, Am urmatoarea situatie, unchiul meu a facut un accident doar cu daune materiale, iar altestarea cu etilotestul avea alcoolemie 0,86. I-au ridicat ... (vezi toată discuția)