avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de inserție

Bună ziua, Dacă m-am întors la serviciu când bebe avea 1,8 luni și legea noua referitoare la concediu de creștere copil a intrat în vigoare după 2 luni , ar fii trebuit sa primesc stimulent de inserție pana la 2 ani sau 3 ani ai copilului ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 3 Noiembrie 2016
Cand ati revenit la munca - precizati-ne data exacta ?
18 iunie 2015
Pentru persoanele aflate în plata stimulentului de inserţie, la data de 1iulie 2016, indiferent de opţiunea de concediu exprimată iniţial, prelungirea perioadei de acordare a stimulentului până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani, respectiv 4 ani, în cazul copilului cu handicap, se face din oficiu.


In speta, trebuie sa primiti stimulent de insertie pana la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi stimulentul de insertie pana face copilul 3 ani? cardia cardia Buna ziua, copilul meu a facut 2 ani pe data de 2 iulie 2016. Eu m-am intors la locul de munca mai repede cu un an si am beneficiat deja pana acum de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie/indemnizatie crisana crisana Buna ziua.Am cateva intrebari legate de stimulentul de insertie si indemnizatiaa pt cresterea copilului,dupa noua lege. In prezent primim stimulent de ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie in situatia prelungirii cic dupa activitate in munca lolevlad lolevlad Buna seara, Am revenit la servici inaintea implinirii varstei de 11 luni a copilului si am depus dosar (cu noua lege) de prelungire a CIC pana la 2 ani. Deci ... (vezi toată discuția)