Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de propietari repartitie costuri

Buna ziua.
Am un apart. racordat la sistemul de termoficare, necontorizat pt. caldura.
Apart. este nelocuit - "0" persoane pe lista de intretinere.
Ceilalti locatari nu doresc instalarea contoarelor/repartitoarelor la calorifere.
Nu consider normal, in ac. situatie, sa platesc costurile pt. energia termica pe care nu o consum.( caloriferele sunt setate pe minim)

Cum pot rezolva legal ac. situatie ? Cui trebuie sa ma adresez ?

Va multumesc,
George
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:53, 8 Noiembrie 2016
Acum dvs. veniti si ne dati ”lectii”, da?

Trebuie sa va ingrijiti de proprietarea dvs. si nu scoateti ispasitori pe cei de la asociatie.
Cu noua lege - as. prop. se va adapta, dar mai dureaza...

Eu in locul dvs., stiind ca in perioada de iarna, de la... pana la ... nu locuieste nimeni in locuinta, as fi solicitat din timp deconectarea - pe motiv de defectiune, apoi cand aveati nevoie sa locuiti, solicitati reconectarea.
Adica, lucrurile se mai pot aranja - daca este un pic de bunavointa din partea dvs. in primul rand, apoi si din partea as. prop. Daca veniti cu ”texte” dintr-astea, va garantez ca si la anul o sa patiti la fel...
A.G.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca imi tai singur tevile de la calorifer? bogg bogg Salut. In luna August am depus o cerere pentru dbransare la Regia de Termoficare Craiova, in schimbul careia am primit un nr. de inregistrare. Mai ziceau ... (vezi toată discuția)
Bun de plata? debransare partiala , plata pe toata suprafata? gradi_2007 gradi_2007 Cu tot respectul daca poate cineva sa imi spuna ce trebuie de facut in urmatoarea speta: am un apartament cu 2 camere bransat la retetua termica a orasului. In ... (vezi toată discuția)
Cererea unui proprietar adresata asociației de montare repartitoare de căldură în apartamentam fost informat de către o firma de repartitoare agreata anre ... Albero Albero Am fost informat de către o firma de repartitoare agreata ANRE ca poate încheia contract pentru montare repartitoare de căldură cu asociația de ... (vezi toată discuția)