avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire platita din doua conturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire platita din doua conturi

Buna ziua,
Am avut o poprire facuta pe contul de salar si si pe un cont de economii de catre anaf pentru contributiile aferente unui PFA.
Am primit mesaj in data de 29. octombrie ca a fost platita suma aferenta (din contul de economii, cel de salar fiind gol in acel moment). Astazi (4 noiembrie) am primit salariul, am vazut ca suma este inca poprita si pe acest cont dar stiam ca trebuie sa aduc o dovada de la finante ca sa imi ridice poprirea.
Pana aicea totul ok :)
Problema este ca mi-am transferat tot restul de salar pe un card de credit sa mai fac rulaj si acolo. Doar dupa cateva ore cand am vrut sa cumpar ceva mi-am dat seama ca linia de creditare este blocata pana la ridicarea popririi.
Nefiind in orasul in care imi e infiintat pfa-ul, am trimis si de la banca la care imi e cardul de salar suma aferenta popririi ca sa imi dea drumul la cardul de credit.
Deci, in momentul de fata poprirea este platita de doua ori. Eu voi merge in 2 saptamani sa inchid/suspend acest pfa. Intrebarea mea este, cum pot recupera o tura din banii platiti ?

Alte discuții în legătură

Poprire ilegala??? www.armariotbc@yahoo.com www.armariotbc@yahoo.com Am o problema deosebita cu banca unde eu lunar incasez salarul.pe card. In urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile m-i sa instituit o ... (vezi toată discuția)
Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pentru datorii pisicaneagra77 pisicaneagra77 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: din 2004 pina in 2007 am lucrat ca PFA. in 2010, mi s-au calculat datorii catre CAS pentru contributii ... (vezi toată discuția)