avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma cu datorii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma cu datorii

Buna ziua,in 2009 am vândut o firma cu datorii,precizez ca in aceasta firma am fost doi administratori,la aceste datorii au crescut penalități de 3 ori mai mult ca datoria pana in prezent.stiu ca pana in momentul vânzării foștii administratori sunt răspunzători pentru datoriile firmei,ce ar trebui sa fac pentru a plăti doar partea mea de datorii,celălat administrator e plecat din țara si de persoana care a cumpărat firma nu mai stiu absolut nimic.pot plăti doar partea mea de datorii?ce pași trebuie sa urmez sau daca e posibil sa se împartă datoriile.multumesc

Alte discuții în legătură

Ajutor,procedura de insolventa, administrator judiciar claudiu20092 claudiu20092 Buna ziua Fratele meu a avut o firma de transport,in acest timp a facut un contract cu o firma pentru furnizare carburanti pentru masina de transport ... (vezi toată discuția)
Faliment , cine este raspunzator ? mire9 mire9 Buna ziua , Vreau sa cumpar o societate comerciala care are datorii fata de furnizori si fata de buget . As vrea sa stiu in situatia in care nu as putea sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare societate comerciala laura c radulescu laura c radulescu am o firma infiintata in iunie 2008 pe care doresc sa o instrainez.Ce riscuri pot exista?Voi mai avea vreo legatura cu aceasta firma dupa vanzare?Voi mai putea ... (vezi toată discuția)