avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Reparatii curente
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Reparatii curente

Pentru reparatia curenta a unei strazi sau reparatii curente de igienizare sediu primarie pe linga situatia de lucrari si factura mai trebuie cerut si avizul de expeditie sau factura de unde furnizorul si-a procurat materialele necesare lucrarii.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 11:51, 8 Noiembrie 2016
Nu, este suficientă situația de lucrări și factura. Situația de lucrări trebuie să corespundă cu ce este prevăzut în contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie sau... cercetas cercetas Buna ziua, Cazul pe care vreau sa il supun atentiei dvs este urmatorul: in luna mai a.c. am primit o oferta comerciala de la o firma pentru materiale ... (vezi toată discuția)
Data emitere factura si inregsitrare in gestiune tincuta30 tincuta30 Este corect daca pentru livrari de materiale efectuate in baza mai multor avize de expeditie efectuate in luna septembrie ( sa zicem) , furnizorul a emis ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli salbaticuioana salbaticuioana AM O FIRMA NOU INFIINTATA.ARE PUNCT DE LUCRU ALTUL DECAT SEDIUL DECLARAT.PENTRU A FUNCTIONA IN ACEASTA CLADIRE TREBUIE INCHEIAT CONTRACT DE COMODAT INTRE ... (vezi toată discuția)