avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie Instiintare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie Instiintare poprire

Buna ziua,

As dori sa aflu daca pot face contestatie la executare pentru urmatorul caz: astazi a sosit o instiintare de poprire la angajatorul meu pentru un contract de credit cu provident din 25.02.2012.

Mai pot face contestatie, avand in vedere ca data contractului este de acum 4 ani si 8 luni? iar pana in data de azi eu nu am mai auzit de recuperare sau alte informatii provenite de la acestia deoarece mi-am schimbat si adresa de 2 ani.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:58, 8 Noiembrie 2016
Termenul de prescriptie este de 3 ani,dar,poate fi intrerupt prin ntoficari trimise de executor,daca v-ati schimbat adresa este posibil ca notificarile sa fi venit pe vechea adresa si sa intrerupa prescriptia,puteti face contestatie in termne de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii.
Contestatia se face la judecatoria de unde s-a primit instiintarea ? Multumesc!
Contestatia la executare se depune la instanta de executare,instanta de executare este judecatoria in a carei circumscriptii se afla la data sesizarii organului de executare ,domiciliul sau ,dupa caz,sediul debitorului,in afara de cazurilor in care legea dispune altfel.[Art.651(1)NCPC.]
Inca o intrebare, daca sunteti amabili sa imi raspundeti: contestatia o pot depune eu la judecatoria repectiva sau trebuie sa apelez la un avocat pentru a o depune?
Si ce ar trebui sa contina? Exista vreun model ?

Va multumesc!
O puteti depune dvs. la judecatorie, dar trebuie motivata in fapt si in drept. Daca nu va descurcati trebuie sa apelati la un specialist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depune o contestatie pentru executare silita. keylin keylin Va rog sa imi spuneti, unde se depune o contestare a executarii silite.La judecatoria din orasul unde locuiesc in prezent eu sau la judecatoria care a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la somatie ElizaE ElizaE As dori sa aflu unde trebuie depusa contestatia pentru somatie, adica pt suma ceruta de executor( onorariu ) + cheltuieli ,taxe etc. nu sunt de acord,deoarece ... (vezi toată discuția)
Procedura de oprire a unei instintari de proprire din partea anaf ganesh ganesh Exista o formula de sistare a unei intintari de proprire cont personal ?carei institutii sa ma adresez si sub ce forma si in cat timp de la primirea ... (vezi toată discuția)