avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obligatia de intretinere in natura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obligatia de intretinere in natura

Prin sentinta civila, instanta a stabilit ca obligatia de intretinere minor sa fie exercitata in natura. Fosta sotie nu este de acord cu aceasta masura stabilita, refuzand orice colaborare, nu vrea sa primeasca ceea ce i asigur copilului, refuza primirea bunurilor trimise prin curierat, ba mai mult nu lasa nici copilul sa-si spuna punctul de vedere, motivand ca " acesta nu vrea." , toate aceste fiind zise de fosta sotie si nu de copil. Copilul are 8 ani. Am ajuns si la domiciliul minorului pentru a lua legatura cu acesta dar fosta sotie nu a vrut sa il lase sa ne vedem, invocand ca "acum nu vrea", motivand ca poate il va convinge poate altadata, dar nici fosta sotie nu a vrut sa ridice bunurile aduse copilului. Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 14:17, 8 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Incercati prin executor judecatoresc.
Pastrati TOATE bonurile de cumparare si actele de expeditie.
Asa se intampla cand ajung sa sufere copiii pentru neintelegerile parintilor.
In cel mai rau caz va veti adresa din nou instantei.
Aveti si un program de legaturi personale?
plangere la politie pentru nerespectarea hotararii judecatoresti. Plangere la protectia Copilului. Cereti de asemenea ca programul de legaturi personale cu minorul sa se desfasoare sub supravegherea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de intretinere ContSters332562 ContSters332562 Buna ziua. Am si eu o problema in legatura cu exercitarea obligatiei de intretinere minor in natura. Instanta a stabilit ca obligatia de intretinere sa fie ... (vezi toată discuția)
Fostul sot ma hartuieste nugatine nugatine Buna tuturor, fostul sot ma jigneste la telefon si ma ameninta ca imi ia fetita daca nu-i raspund la telefon. In plus, da telefon si rudelor mele si le ... (vezi toată discuția)
Problema program vizita minor alex79u alex79u in urma cu aproximativ 3 ani am divortat de fosta nevasta , in urma divortului am obtinut obligatia legala de a plaiti pensie alimentara in cuantumul de 25 % ... (vezi toată discuția)