avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Certificat medico-legal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Certificat medico-legal

Buna seara ! Am un certificat medico-legal pe care as dori sa il adaug la dosarul de divort pe care nu sunt sigura ca il pot folosi in favoarea mea. Citez : la data de 31.08.2010 si 01.09.2010 Ketme Alina..........( date personale) afirma ca : a fost victima unei agresiuni intrafamiliale - lovita de catre o persoana cu mainile si cu o telecomanda " - Am fost agresata de sotul meu. Apoi urmeaza detaliat zonele cati centimetri iar in concluzie cate zile de ingrijire medicala as avea nevoie. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:29, 11 Noiembrie 2016
Nu stiu la ce v-ar folosi, de la data aia, l-ati mai suportat inca 6 ani..
Poate va intelegeti sa divortati prin acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loviri in familie ContSters59602 ContSters59602 va rog frumos sa ma ajutati!cum se poate obtine un certificat medico legal?in urma unor agresiuni fizice primite de la tatal meu?mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Agresiune ATELOCIN ATELOCIN Buna, am si eu o probl. am fost agresata de sot si vreau sa intentez divort ( inca nu am facut-o), iar acum a luat copilul si a plecat cu el la tara la ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor mihaela_manea mihaela_manea Buna ziua,numele meu este Mihaela M,am 23 de ani si am o fetita de 2 ani si 6 luni.Am avut conflicte cu sotul meu,iar in urma unei agresiuni fizice am hotarit ... (vezi toată discuția)