avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare de la studii medii la studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare de la studii medii la studii superioare

Buna ziua .
Ce anume legi , ordonante , norme .... trebuie sa am in vedere pentru a se putea face trecerea de la un post cu studii medii la unul cu studii superioare ? Este vorba de un post de didactic auxiliar ( secretar ).
In prezent postul e de secretar studii medii ..... si trebuie sa stiu pasii si legislatia de respectat pentru transformarea postului in secretar studii superioare .
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 14 Noiembrie 2016
Vedeti H.G.nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator de patrimoniu lucian35 lucian35 Buna ziua, sunt administrator financiar(de patrimoniu) de 2 ( ani) la un liceu. Postul meu este pe studii medii si as vrea sa stiu cum sa procedez sau ce ... (vezi toată discuția)
Se poate trece ca personal contractual de pe studii pe studii ... Crina1968 Crina1968 Se poate trece ca personal contractual de pe studii pe studii superioare fără examen prin transformarea postului pe superioare daca da conform carei legi?Am ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare raisa-gabriela raisa-gabriela Avem o persoana angajata ca referent la compartimentul administrativ cu atributii de magaziner, a terminat facultatea si acum doreste promovarea pe studii ... (vezi toată discuția)