avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere minori, executare silita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere minori, executare silita

Buna ziua, actualul meu partener are 2 copii minori in grija fostei sotii,care anul trecut a dat afara copiii din locuinta in luna octombrie ,iar acestia s-au mutat la locuinta tatalui adica impreuna cu noi pana in luna martie anul curent. evident ca pentru perioada octombrie-martie nu s-a achitat pensia alimentara deoarece minorii erau in intretinerea tatalui.Mama acestora in luna iunie anul curent a solicitat la un executor judecatoresc achitarea retroactiva a pensiei de intretinere pentru minori ,pentru perioada in care minorii au locuit la tatal lor. Ce se poate face am atacat executarea la judecatorie,dar cererea a fost respinsa ca neintemeiat.Am solicitat citarea martorilor dar nu s-a dispus citarea lor.Avem 10 zile pentru a contesta hotararea judecatoreasca.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Szillor , utilizator 14:00, 14 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finalizarea divortului Claudia1988 Claudia1988 din octombrie 2010, sunt in divort si nici la ora actuala nu s-a finalizat. ce se poate face sa se finalizeze divortul? mai repede. sotul meu tot amana, face ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara koreh silvia koreh silvia In data de 9 martie anul curent s-a terminat procesul pentru pensie alimentara,iar decizia ne vine acasa.Hartiile pentru proces le-am bagat in data de 14 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dan_ionesku dan_ionesku Am o speta interesanta. Zic eu. Am divortat. Prima instanta mi-a incredintat copiii mie (tatalui) si a stabilit o pensie de intretinere in sarcina mamei la ... (vezi toată discuția)