Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere minori, executare silita

Buna ziua, actualul meu partener are 2 copii minori in grija fostei sotii,care anul trecut a dat afara copiii din locuinta in luna octombrie ,iar acestia s-au mutat la locuinta tatalui adica impreuna cu noi pana in luna martie anul curent. evident ca pentru perioada octombrie-martie nu s-a achitat pensia alimentara deoarece minorii erau in intretinerea tatalui.Mama acestora in luna iunie anul curent a solicitat la un executor judecatoresc achitarea retroactiva a pensiei de intretinere pentru minori ,pentru perioada in care minorii au locuit la tatal lor. Ce se poate face am atacat executarea la judecatorie,dar cererea a fost respinsa ca neintemeiat.Am solicitat citarea martorilor dar nu s-a dispus citarea lor.Avem 10 zile pentru a contesta hotararea judecatoreasca.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Szillor , utilizator 14:00, 14 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finalizarea divortului Claudia1988 Claudia1988 din octombrie 2010, sunt in divort si nici la ora actuala nu s-a finalizat. ce se poate face sa se finalizeze divortul? mai repede. sotul meu tot amana, face ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara koreh silvia koreh silvia In data de 9 martie anul curent s-a terminat procesul pentru pensie alimentara,iar decizia ne vine acasa.Hartiile pentru proces le-am bagat in data de 14 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dan_ionesku dan_ionesku Am o speta interesanta. Zic eu. Am divortat. Prima instanta mi-a incredintat copiii mie (tatalui) si a stabilit o pensie de intretinere in sarcina mamei la ... (vezi toată discuția)