Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

buna ziua.va rog sa ma sfatuiti in legatura cu partajul.am primit o hotarare judecatoreasca prin care trebuie sa platesc fostului sot jumatate din apartament,in conditiile in care cand a fost evacuat pe caz de violenta ,am ramas cu o datorie in banca de 11700 de euro, BCR,12800lei,BANK POST,4200 EURO PLUS 12500 LEI,datorie la o persoana fizica.Datoria la BCR am platit-o pin virament bancar din strainatate ,printr-un cont pe numele lui.am adus la dosar ca eu am facut depunerile ,dovedind cu semnaturile.el sustine ca si el a platit.ok.....neputand justifica in alt mod am renuntat la asta.Dar datoriile existente si in prezentBANK POST si persoana fizica(datorie recunoscuta printr-un act la notar)nu s-au luat in considerare.Mai mult,,am un garaj luat prin contract de inchiriere de la primarie,evaluat la 1000 de euro,din care trebuie sa ii achit jumatate.Jur ca nu inteleg.....CUM E POSIBIL SA PLATESC UN GARAJ CARE NU IMI APARTINE?Nu s-a tinut cont de nimic,trebuie sa platesc exact jumatate.Am ramas cu un copil cu handicap,pensia alimentara o plateste la 3 luni,pt ca asa e legea facuta,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: gabrielamihai , utilizator 17:21, 16 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
am facut apel si mi-a respins apelul ca nefondat,cu drept de recurs de 15 zile
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc
dar ca sa fac din nou recurs....nu ar trebui sa aduc ceva in plus la dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs gabrielamihai gabrielamihai va rog sa ma ajutati cine poate sa-mi ofere niste informatii.in urma unui proces de partaj ,am facut recurs pt ca e absurda hotararea.s-a respins ca ... (vezi toată discuția)
Sentinta andreeasirbu24 andreeasirbu24 BUNA ZIUA.VA ROG DACA MA PUTETI AJUTA CU UN RASPUNS.AM CASTIGAT UN PROCES IN ITALIA IMPOTRIVA SEFULUI MEU PT HARTUIRE SEXUALA.A FOST CONDAMNAT LA UN AN SI DOUA ... (vezi toată discuția)
Executare silita - mai multi parati muser1254 muser1254 Este vorba de un proces care a trecut prin toate fazele: fond, apel, recurs. Exista un reclamant si 4 parati. La apel, instanta a hotarat: \"Obligă ... (vezi toată discuția)