avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere administrativa prealabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere administrativa prealabila

am primit o decizie de suspendare a activitatii.Am contestat dar finantele (org emitent al deciziei) sustine ca potrivit art.14 L554/2004 trebuie sa cer in instanta dreptul de lucru pana la finalizarea pe fond a plangerii. Au dreptate? In L571/2003 spune ca o data cu contestarea efectul deciziei se suspenda .Eu sunt economist cer o parere avizata.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Grasuiulian , utilizator 10:14, 9 Decembrie 2005
Legea 571/2003 este norma speciala fata legea 554/2004 care reglementeaz[a cadrul juridic general al solutionarii litigiilor de natura contencios administrativa. Astfel, conform pricipiului de drept specialia generalibus derogant, norma speciala deroga de la norma generala, iar prevederile primeia se aplica cu precadere.
Bafta,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de 30 de zile din legea nr. 284/2010 sau termenul de 6 luni din legea nr. 554/2004? LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. In situatia emiterii unei decizii de salarizare pentru un functionar public, dupa efectuarea plangerii prealabile prin care se cere anularea ... (vezi toată discuția)
Actiune in contencios administrativ - aplicarea prevederilor noului cod civil Marinescuaurel Marinescuaurel Se poate initia o noua cerere de chemare in judecata in baza art.2539 al.2 N.C.C? Concret,am solicitat anularea unui act administrativ (proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Cum e procedura concret romeoiasi romeoiasi Recent am primit o hartie de la o institutie publica si pe care am facut PLANGERE PREALABILA conf legii conteciosului admin . Insa hartia este cu sensul de ... (vezi toată discuția)