avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Martor intr-un proces de succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Martor intr-un proces de succesiune

Buna seara,

Se poate cita intr-un proces de succesiune pe reclamant ca martor a paratilor?

Daca exista grad de rudenie sau afinitate in urmatoarea speta: paratul are un cumnat si vine de martor soacra cumnatului.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: castoras31 , utilizator 20:01, 21 Noiembrie 2016
Reclamantul nu poate fi audiat in calitate de martor, dar poate fi chemat la interogatoriu.

Soacra cumnatului nu este ruda/afin cu paratul.

Interogatoriu reclamatului este sub juramant pe Biblie? Este posibila posibilitatea sa minta reclamantul? Daca nu ai de unde aduce un martor la un proces ce se intampla, instanta doreste ca inscrisurile sa fie sustinute de martori. Discutiile referitoare la succesiune au fost in casa intre reclamant si parat si nu au fost martori. Nu s-a gandit ca-i trebuie martori plus ca de fata a fost sotia paratului care nu poate fi luata de martor. Sistemul juridic din Romania vrea martori de meserie sau sa fie fabricat un martor?
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2016
castoras31, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor in procesul civil-grad de rudenie ContSters115731 ContSters115731 Sunt in proces in calitate de parata,iar reclamanta a solicitat audierea ca martor a cumnatei ei,respectiv sotia fratelui...este admisibila ca martor? (vezi toată discuția)
Afini de gradul ii Emil P Emil P Buna ziua! Va rog sa-mi transmiteti daca eu sunt afin sau ruda pana la gradul II inclusiv cu sotia fratelui sotiei mele. De asemenea ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Martor in proces - afin vioric vioric Buna ziua si multumesc tuturor celor care pot sa-mi dea o informatie. Sunt in proces de deschidere a succesiunii fratelui decedat si a tatalui decedat .Am ... (vezi toată discuția)