Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

in cat timp se sterge o datorie la o banca?
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 08:57, 1 Septembrie 2009
Termenul general de prescriptie este cea generala, adica de 3 ani, care, dupa pararea mea, se aplica pentru fiecare rata in parte. Orice act a bancii pentru recuperarea datoriei (de exemplu o simpla somatie de plata) intrerupe prescriptia, deci incepe sa curga o noua preioada de 3 ani din momentul efectualrii actului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand si in ce conditii se prescrie o datorie la o firma de recuperare creante? antieos antieos Buna ziua! Am facut prin 2002 un imprumut la [EDITAT] pe numele meu, dar banii au fost utilizati de catre tatal meu, cu conditia ca el va plati ... (vezi toată discuția)
Somatiile de plata intrerup cursul prescriptiei ? andresclaudia andresclaudia Azi am primit la cutia de scrisori o somatie de plata,de la o firma de rec. Este vorba de un credit bancar al fiicei mele.Somatii a tot primit de vreo 2 ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante mai vechi de 3 ani de zile vali avram vali avram as vrea sa stiu ce pot face pentru a recupera creante mai vechi de 3 ani de zile (vezi toată discuția)